home | contact

Aluminium Markies

De Markies Classic heeft een mooie, traditionele uitstraling. Door het fraaie ontwerp past de markies echter zowel bij traditionele architectuur als bij de modernere bouwstijlen.

Het 'geheim' vormt de aluminium kapconstructie. Deze bestaat uit een kap en zijschotten, die een 'houten' uitstraling hebben, maar verder alle voordelen van gemoffeld aluminium bieden. Aluminium is minder gevoelig voor weersinvloeden dan hout en bovendien veel onderhoudsvriendelijker. De Markies Classic kan haar fraaie aanzien daardoor gedurende vele jaren behouden.

Uniek aan de Markies Classic is de mogelijkheid van een bovenrolsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het koord over het doek geleid wordt in plaats van onder het doek door wat met koordgeleiders het geval is. Met dit unieke systeem kunt u er zeker van zijn dat er geen valse plooien in het doek komen. Bovendien ziet de markies er mooier afgewerkt uit en sluit deze altijd goed. Door toevoeging van het bovenrolsysteem heeft de Markies Classic ook meerdere bedieningsmogelijkheden, te weten koordbediening, bandbediening, (oog)windwerk en elektrische bediening. De bovenrol is in alle gevallen op een fraaie manier weggewerkt en geheel aan het zicht onttrokken.


Adres  
Graan v. Visch 15802
2132 EV Hoofddorp
tel: +31 (0)23-5658424
fax: +31 (0)23-5658296
e. info@comfortenstyle.nl